Επικοινωνία-Προτάσεις-Άρθρα σας

anhsuxoi.varemenoi@gmail.com

Περιμένουμε σχόλια,προτάσεις και φυσικά άρθρα σας που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ...ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ!

Αν δεν έχετε σκεφτεί τι δώρα να πάρετε φέτος τα Χριστούγεννα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι Ιρλανδοί έρχονται προς βοήθεια σας! Όλοι αναζητούν ένα δώρο που όχι μόνο να είναι χρήσιμο για τον άλλον, αλλά συγχρόνως να προβάλλει και κάποιο μήνυμα σ' αυτόν που θα το παραλάβει, καθώς και στους γύρω του. Ε λοιπόν τι πιο πρωτότυπο από αυτό: 



Εσώρουχα, όπως μποξεράκια και στρινγκς, με το σύνθημα " Προτιμώ να κάτσω να με γ.... τοΔΝΤ" θα είναι το αντικείμενο που θα κυριαρχήσει στις ανταλλαγές δώρων των Χριστουγέννων.Ετσι κορυφώνεται η οργή των Ιρλανδών μετά την ένταξη της χώρας τους στο διεθνή μηχανισμό στήριξης.


Πρόκειται για έναν "ευχάριστο" τρόπο με τον οποίο οι Ιρλανδοί εκτονώνουν τη δυσαρέσκεια και την οργή τους", συνεχίζει ο Κέλι.

"Για πρώτη φορά, εκτιμώ, ότι υπάρχει η πραγματική διάθεση όλων να κάνουν κάτι, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τί ακριβώς να κάνει. Πώς να το εκφράσει;" αναρωτιέται.

Ο ιρλανδικός λαός έχει σιωπηρά αποδεχτεί ορισμένες οδυνηρές περικοπές αλλά η υπομονή του θα εξαντληθεί. Ο κόσμος θα κατέβει στους δρόμους μόλις ανακοινωθεί ο νέος γύρος των μέτρων λιτότητας, υποστηρίζουν τα συνδικάτα, τα οποία προγραμματίζουν γενική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σάββατο.

Η κοινωνική διαμαρτυρία έχει βρει κι άλλες μορφές έκφρασης. Η τέχνη των δρόμων κυριαρχείται από τα θέματα της ύφεσης.

"Σαφώς προτιμώ έναν πλανόδιο πωλητή σε μια κακοφωτισμένη γωνιά του δρόμου παρά έναν εγκληματία με ένα πανάκριβο κουστούμι", είναι γραμμένο σε ένα σημείο του δρόμου που οδηγεί στην πολυσύχναστη περιοχή του Τemple Bar.
(Πηγη: enimerwsi.com)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου